PRODUCT
Pannenkoeken

Onze pannenkoeken worden vervaardigd op basis van een recept uit grootmoeders tijd. In de loop van de voorbije jaren werd dit verbeterd en staat nu volledig op punt. Het beantwoordt aan de wensen van onze klanten en dit is iets waar wij naar streven. Enkel grondstoffen van hoogwaardige kwaliteit worden hiervoor aangewend. Door het gebruik van weinig suiker en het gebruik van bijna uitsluitend onverzadigde plantaardige vetten, zijn onze pannenkoeken niet alleen bijzonder lekker maar ook gezond ! Er wordt ook geen gebruik gemaakt van kleurstoffen noch van bewaarmiddelen. Onze pannenkoeken vallen op door een erg volle smaak. Bij ons geen dunne, droge, te zoete of saaie pannenkoeken. Onze pannenkoeken smelten als het ware in de mond en smaken steeds naar meer.
Sedert juni 2016 zijn wij volledig overgeschakeld naar het gebruik van scharreleieren, die zijn iets duurder maar des te meer diervriendelijk.

Samenstelling

tarwebloem, suiker, melk, plantaardige olieën en vetten, water, scharreleieren, gistpoeder E500ii, rijsmiddel E 450 a, vanille-aroma,zout.

Bewaren

onze pannenkoeken zijn vacuüm verpakt, koel bewaren in frigo,max. 7° C., kunnen lange tijd in diepvries bewaard worden.

Opwarmen

in microgolf-oven: per 2 verwarmen op een bord gedurende 1 minuut op 600 W. In pan: zachtjes opwarmen en draaien in een anti-kleefpan.