Scholen en verenigingen

Organiseer een pannenkoekenverkoop!

School of vereniging en op zoek naar extra middelen om bepaalde activiteiten, projecten of aankopen te kunnen financieren? Organiseer een pannenkoekenverkoop! Dries Pannenkoeken bakt en levert. Dankzij onze interessante prijsvoorwaarden realiseren jullie voldoende winst!

Hoe verloopt een pannenkoekenverkoop in de praktijk?

Stap 1
Login op ons online pannenkoeken platform en raadpleeg direct onze prijslijst. Dries pannenkoeken zijn altijd dagvers en zonder bewaarmiddelen. Net daarom is onze leveringscapaciteit per dag beperkt in volume. Reserveren en bestellen kan eenvoudig via onze online tool. Uw garantie op vers gebakken pannenkoeken ongeacht de hoeveelheid reeds wel of niet gekend is.

Stap 2
Alle leerlingen of leden spreken gedurende enkele weken vrienden, familie, buren en kennissen aan om pannenkoeken te kopen.

De verkopen worden samengeteld en de totale verkochte hoeveelheid wordt ten laatste één week voor de levering toegevoegd aan het pannenkoeken platform. Maak gebruik van deelbestellingen wanneer de hoeveelheid voor u te groot is om in één keer te verdelen.

Stap 3
Dagverse pannenkoeken worden op de door jou gewenste dag geleverd of afgehaald.

De pannenkoeken worden verdeeld onder de leerlingen of leden, die ze vervolgens onmiddellijk aan de tevreden klanten gaan bezorgen!

Aanmelden als school of vereniging

Wachtwoord vergeten?

Nieuw bij onze bestelmodule?